La rentadora és un dels electrodomèstics que més hem de cuidar. No en va la nostra bugada i la roba que més ens agrada posar-nos depèn que funcioni correctament. En no poques ocasions encara que aquest electrodomèstic no estigui espatllat genera males olors i ens sembla que la roba no surt tan neta com voldríem. És igual les vegades que la rentis. La mala olor és especialment desagradable a mesura que passen els dies. Com podem solucionar-ho? Hem preguntat als experts en neteja i ho tenen clar. Només has d'aplicar un truc ben senzill i en una sola nit ho hauràs solucionat.

La tècnica és senzilla. Amara 2 baietes amb una mica de lleixiu. Tingues en compte que estàs tractant amb un producte molt tòxic. Ves alerta si tens animals o nens petits a casa.

Un cop tinguis les baietes xopes deixa-les sobre de les gomes de la rentadora durant tota la nit. L'endemà retira les baietes i posa una mica de vinagre de neteja en el lloc del suavitzant. Fes un rentat llarg amb aigua calenta i la rentadora buida per evitar que quedin restes de lleixiu. I ja està.

Tingues en compte que és molt important sempre i en tot moment que tinguis cura la rentadora. És un dels electrodomèstics més cars. Els tècnics en aquest tipus d'electrodomèstics tenen clar que hi ha un error per sobre de tots que cal evitar: el de carregar en excés el tambor d'aquest electrodomèstic. És el que fa que la majoria de rentadores s'acabin espatllant.