La nord-americana Loraine Maurer, de 94 anys, ha celebrat que porta 44 anys treballant a McDonald's a Evansville (Indiana, Estats Units) i vol seguir darrera el taulell perquè no té previst jubilar-se, han informat avui els mitjans locals.

Els seus companys de treball i els seus clients més fidels van celebrar amb ella el passat dijous que la nonagenària és empleada de la mateixa empresa a la seva ciutat des de 1973, segons la web de McDonald's a Evansville.

Maurer va rebre les felicitacions dels seus clients, que es van apropar al restaurant en el qual treballa actualment, i va bufar les espelmes d'un pastís decorat amb el logotip de la popular cadena de menjar ràpid i la frase "Miss Loraine, 44 anys de servei".

La incansable empleada va explicar a la cadena de televisió ABC News que va començar a l'empresa després que el seu marit es veiés obligat a deixar de treballar a causa d'una discapacitat, perquè es va veure "massa jove" per quedar-se a casa.

A partir de llavors, la senyora, que no planejava quedar-tants anys a la feina, va assegurar que va forjar una relació especial amb els seus clients, que fins i tot la van ajudar a superar la mort del seu espòs set anys després.

"Loraine té bastants seguidors, sense exagerar, de veritat. Ella té molts clients molt lleials que vénen especialment al nostre restaurant per veure-la", va dir la propietària del restaurant, Katie Kenworthy, que el dirigeix ??des de fa dos anys amb el seu marit.

Segons mitjans locals, els quatre fills de Maurer s'han jubilat, però ella no vol deixar de treballar. "No puc deixar-ho. És una raó per aixecar-me al matí, la gent és molt agradable", va afegir.

Maurer treballa al torn d'esmorzar dels divendres i dissabtes, s'aixeca a les 3 de la matinada i arriba dues hores després al restaurant.

Segons McDonald's, la incombustible senyora, que té sis néts i 7 besnéts, està entre els treballadors més grans de la cadena en el món.

No obstant això, altres nonagenàries també formen part de la plantilla de la multinacional, com Goh Gwek Eng, de Singapur i 92 anys; i Harriett Clopper, de Maryland (Estats Units) i de 95 anys.