29 de desembre de 2016
29.12.2016
40 Años
40 Años
Loteria

Els bitllets de la Grossa es podran comprar fins a una hora abans del sorteig

Enguany hi ha 933.310 bitllets que tindran algun tipus de premi

29.12.2016 | 08:08
Feix de números de La Grossa.

La Grossa de Cap d´Any 2016 ja ha entrat en la recta final per a la celebració de la quarta edició del sorteig, que se celebrarà el dissabte 31 de desembre a les 12:00h. La principal novetat d´enguany és que es podran adquirir bitllets fins a una hora abans del sorteig, és a dir les 11.00 hores. Es podrà fer per internet a través del web de Loteria de Catalunya, a qualsevol dels 2.000 punts de venda que actualment comercialitzen tots els productes de Loteria de Catalunya (quioscos, llibreries, bars, estancs) i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal. Enguany hi ha 933.310 bitllets que tindran algun tipus de premi. La gala estarà conduïda per Marta Carreras i Oriol Soler, col·laboradors del programa ´Divendres´, i produïda pel Terrat. Els encarregats d´extreure del segon al cinquè premi seran quatre ´padrins´ coneguts de l´àmbit de l´esport i la cultura catalanes. Pel que fa al primer premi de la Grossa, la mà innocent serà Pere Espunya, veí de Sarrià de Ter, guanyador del sorteig en línia ´Compra a loteriadecatalunya.cat i reparteix tu la sort del sorteig´.

Durant el programa, també s´oferirà un premi addicional d´un telèfon mòbil d´última generació, al qual podran optar tots els espectadors, tinguin o no bitllets de la Grossa, i que endevinin la terminació del primer premi, la Grossa. El sorteig de La Grossa es podrà seguir en directe a través de TV3. La web de loteriadecatalunya.cat també donarà els detalls dels cinc números premiats i, a més, oferirà la possibilitat de consultar a través d´un cercador si un bitllet ha resultat premiat. El 2 de gener, els diaris La Vanguardia, El Periódico, El Punt-Avui, l´Ara, el Diari de Tarragona i el Segre oferiran planes especials amb tots els números premiats.

Els premis, es podran cobrar fins al 31 de març

Els premis es podran cobrar durant els 90 dies després de la data del sorteig, és a dir, fins al 31 de març del 2017, a qualsevol oficina de Caixabank, o bé a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona. Els números que s´hagin adquirit per Internet es cobraran automàticament al compte des d´on es van adquirir els bitllets. Els premis de fins a 120 euros també es pagaran als punts de venda habituals que actualment venen la resta de productes que comercialitza Loteria de Catalunya i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal. Per cobrar els premis s´haurà de presentar el bitllet original de la Grossa Cap d´Any. Igualment, tota la informació sobre el cobrament estarà disponible a loteriadecatalunya.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema