05 de desembre de 2016
05.12.2016
40 Años
40 Años
Roses

El pediatre Carlos González fa una xerrada a Roses

L'autor de 'Bésame mucho' parla sobre els límits i l'autoritat i sobre la millora de la relació parental

05.12.2016 | 10:01
Carlos González és autor de llibres d´educació.
"L'autoritat i els límits durant la infància i l'adolescència" és el títol de la xerrada que ofereix el pediatre i escriptor Carlos González aquest dissabte, 10 de desembre, al Teatre Municipal de Roses, a les 12.00 hores. L'activitat, organitzada per l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses, s'emmarca dins el programa educatiu Aprenem Jugant, que té per objectiu divulgar coneixement contribuint a donar resposta a les curiositats naturals d'infants i joves i també de les seves famílies.
 
L'autor dels llibres «Mi niño no me come», «Bésame mucho», «Manual práctico de lactancia materna», «Entre tu pediatra y tú» o «Creciendo juntos», entre d'altres, ha preparat una conferència sobre límits i autoritat, per tal de facilitar pautes i procediments destinats a millorar les relacions parentals entre pares, mares i fills.
 
Carlos González col·labora amb publicacions com el diari Ara o les revistes Tu Bebé, Mente Sana i Lecturas. Des del 1994 col·labora habitualment amb la revista Ser Padres, on atén un consultor sobre lactància i alimentació infantil. És fundador i president de ACPAM ( Associació Catalana Pro Lactància Materna) des del 1991, des d'on ha dirigit i impartit docència en més de 100 cursos sobre lactància materna per a professionals de la salut.
 
També ha impartit conferències per a professionals i públic general a Alemanya, Estats Units, França, Regne Unit, Grècia, Irlanda, Àustria, Regne Unit, Itàlia, i nombrosos països de l'Amèrica Llatina.
 
La xerrada que pronuncia a Roses està oberta a tothom i l'accés és lliure.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema