El Club Social Caní La Rubina ha organitzat per a aquest divendres, 21 d'octubre, a partir de les 19.30 hores, una jornada de portes obertes, que es complementa amb una xerrada a càrrec de la veterinària Estefania Aucar Broggi, de VetSalut. La seu del club s'ha instal·lat al terreny del costat de la llar d'infants, on fa uns anys ja hi havia un club d'agility.

El títol de la conferència és: «El meu gos no es troba bé. Què faig?» Estefania Aucar Broggi parlarà sobre els primers auxilis i les cures bàsiques que es poden fer a un gos a casa.

En la conferència, també donarà informació sobre la farmaciola indispensable que cal tenir a casa, sobre com es pot fer una avaluació a un gos, sobre com se'l pot retenir en cas que estigui ferit, sobre els cops de calor, les diarres, els vòmits i les picades. La veterinària resoldrà els dubtes que tinguin els assistents.

La jornada de portes obertes és una oportunitat per donar a conèixer el club caní de Castelló d'Empúries. És una activitat oberta a tothom que vulgui assistir i participar-hi.