Presumir d'un cul perfecte s'ha convertit més que en una tendència en una forma de vida. Les famoses competeixen entre elles en les xarxes socials amb 'selfies' per veure qui té els glutis més ferms, grans i aixecats.

L'èxit de les estrelles llatines i negres als Estats Units, dones amb una morfologia corporal amb tendència a tenir culs grans, han convertit a aquesta part del cos a la que més culte es rendeix.

Però aquesta part del cos és una de les que més greixos acumula i també una de les zones que més ens costa tonificar. Per això, per aconseguir uns glutis ferms et caldrà armar-te de paciència i portar una rutina a base d'una dieta sana i exercicis.

Pujar escales, aplicar-te cremes reafirmants i dutxes d'aigua freda són alguns dels trucs amb els quals podràs aconseguir un cul XXL.

Kim Kardashian

Ningú posa en dubte que Kim Kardashian sigui la reina dels culs XXL. La celebrity ho sap i li encanta fer gala de les seves amples natges en les xarxes socials. La més famosa del clan de les Kardashian ha sabut fer del seu cul el seu senyal d'identitat fins a tal punt que moltes dones s'han operat per assemblar-se a ella.

Encara que ella assegura que mai s'ha operat, en els últims mesos el seu darrere sembla haver crescut encara més i són molts els rumors que existeixen sobre implants, silicona o fins i tot injeccions del seu pròpi greix en aquesta part del seu cos.

Jennifer Lopez

Però abans que Kim Kardashian, la dona amb el millor cul era Jennifer López. L'actriu i cantant estava tan orgullosa que es va arribar a dir que l'havia assegurat per gairebé sis milions d'euros. Mite o realitat, el que si és cert és que la diva del Bronx va ser una de les primeres famoses que va reivindicar les seves corbes.

Iggy Azalea

La rapera Iggy Azalea sempre ha presumit de corbes. No obstant això, des de fa algun temps s'ha centrat exclusivament en una part molt pronunciada del seu cos: el seu cul. Però lluny dels rumors sobre operacions, per aconseguir el cul d'Iggy Azalea "només" caldrà seguir una rutina a força de dieta i durs entrenaments.

Beyoncé

La diva de la cançó és una de les artistes que pot presumir de tenir un cul XXL. Després del naixement de la seva filla el 2012, Beyoncé es va proposar recuperar la seva figura, i tant que ho va aconseguir. A base d'exercici i una dieta sana, la cantant demostra que les seves natges no tenen res a envejar a altres celebrities.

Nicki Minaj

Només cal veure la portada del seu single Anaconda (i ja ni parlar del videoclip) per adonar-se que a Nicki Minaj li encanta lluir les seves impressionants corbes. La cantant ha reconegut en alguna ocasió que no li agrada gens fer exercici, però que per mantenir el seu cul XXL ferm, porta una rutina diària de esquat i sobretot ball.