28 de abril de 2016
28.04.2016
40 Años
40 Años
Santa Creu

Les fires més alternatives arriben a l'escenari del Parc Bosc

S'alternen les propostes de caire popular i reivindicatiu organitzades per diferents entitats de Figueres

28.04.2016 | 18:52
Dissabte al migdia es farà un musical

Aquest dissabte arriba amb una proposta alternativa, unes festes populars organitzades per diferents entitats de la ciutat, que compleixen el segon any de vida amb activitats, dissabte i diumenge, al Parc Bosc.

Els primers actes del dia 30, per a la mainada, són música dj a partir de les 12 del migdia i un taller de teles acrobàtiques, a les dues del migdia. A la tarda, a les 16.30, tindrà lloc l´espectacle infantil Sola al Bosc, a càrrec de la companyia empordanesa Sola al bosc, juntament amb un taller de caputxetes de llana, per a mainada de 7 a 13 anys a càrrec de Marina Gibert a les 17.30 hores. De les 14.00 a les 16.00 hores hi haurà servei d´entrepans a càrrec d´El Petit Xef (Bar de la Cate). A partir de la tarda, la festa pren un altre aire i s´han previst xerrades. La primera Alto el Foc a l´Albera, a càrrec d´Alto El Foc a l´Albera (17.30 h); Salvem l´Empordà dels Purins (18.30 h) a càrrec de Salvem l´Empordà donarà pas al concert de Bertu, de versions variades per acabar la vetllada amb una sardinada i música Dj.

Aquesta proposta tindrà continuïtat diumenge 1 de maig amb una manifestació, a partir de migdia, i els parlaments dels sindicats. A partir de les 13.30 hores, es reprenen els actes festius amb un vermut i música dj i una arrossada vegetal una hora més tard, (el preu és la voluntat). No al Titip Alt Empordà oferirà un cafè tertúlia a les 15.30 hores, activitat que donarà fi a la programació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema