S'ha presentat als alumnes del cicle formatiu de cuina de l´institut Olivar Gran, a l´Escola d´Hostaleria de Figueres, el 'Kit per fer un ou de xocolata', un projecte M de xocolata, realitzat per Eva Rodríguez i Irene Roé, en una trobada que també ha servit per parlar d´emprenedoria amb els joves.

L'acte va iniciar-se amb l'explicació als alumnes de la història que s´amaga rere la tradició de la mona i l´ou de Pasqua, al mateix temps que es van donar a conèixer tècniques per treballar la xocolata, que es recullen al llibre. Àngel Rodríguez, professor del centre, poeta i autor del pròleg i Carme Llaona, professora d´anglès, van ser els encarregats d´endinsar els alumnes en els beneficis de la xocolata tot parlant-los de la seva història des de l´antiguitat.

Per la seva part les impulsores del projecte, Rodríguez i Roé, van explicar la tècnica i les possibilitats de l´art de la xocolata i van mostrar algunes creacions pel que fa a ous i mones de Pasqua. La presentació del kit va omplir la sala Ferran Adrià de l´Escola d´Hostaleria i els alumnes van tenir oportunitat de preguntar sobre l´experiència de Rodríguez i Roé, dues emprenedores figuerenques que més enllà de publicar aquest llibre, apropen el món de la xocolata al públic familiar a través de tallers i propostes lúdiques. Ara a més volen oferir a les empreses la possibilitat d´utilitzar aquest recurs per treballar la cohesió de l´equip de treball. M de Xocolata serà present a l´Artroom de Girona, el 3 d´abril.