22 de març de 2016
22.03.2016
Creativitat

Alumnes de l'Escola d'Hostaleria exploren el món de la xocolata

'Kit per fer un ou de xocolata' s'ha presentat al centre on s'ha parlat de la tradició dels ous i les mones de Pasqua

22.03.2016 | 17:58
Presentació davant els alumnes

S'ha presentat als alumnes del cicle formatiu de cuina de l´institut Olivar Gran, a l´Escola d´Hostaleria de Figueres, el 'Kit per fer un ou de xocolata', un projecte M de xocolata, realitzat per Eva Rodríguez i Irene Roé, en una trobada que també ha servit per parlar d´emprenedoria amb els joves.

L'acte va iniciar-se amb l'explicació als alumnes de la història que s´amaga rere la tradició de la mona i l´ou de Pasqua, al mateix temps que es van donar a conèixer tècniques per treballar la xocolata, que es recullen al llibre. Àngel Rodríguez, professor del centre, poeta i autor del pròleg i Carme Llaona, professora d´anglès, van ser els encarregats d´endinsar els alumnes en els beneficis de la xocolata tot parlant-los de la seva història des de l´antiguitat.

Per la seva part les impulsores del projecte, Rodríguez i Roé, van explicar la tècnica i les possibilitats de l´art de la xocolata i van mostrar algunes creacions pel que fa a ous i mones de Pasqua. La presentació del kit va omplir la sala Ferran Adrià de l´Escola d´Hostaleria i els alumnes van tenir oportunitat de preguntar sobre l´experiència de Rodríguez i Roé, dues emprenedores figuerenques que més enllà de publicar aquest llibre, apropen el món de la xocolata al públic familiar a través de tallers i propostes lúdiques. Ara a més volen oferir a les empreses la possibilitat d´utilitzar aquest recurs per treballar la cohesió de l´equip de treball. M de Xocolata serà present a l´Artroom de Girona, el 3 d´abril.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook