09 de març de 2016
09.03.2016
L'aventura comença aquest dijous

El regidor d'Esports de Roses pedala pels malalts de càncer

Juan M. Fernández, Ferdy, recorrerà els 1.600 quilòmetres que separen Roses de Santiago de Compostel·la

09.03.2016 | 10:12
En Ferdy amb l´equip de la Fundació

Aquest dijous el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Figueres, Juan Manuel Fernández, Ferdy, iniciarà la seva aventura solidària que el portarà, pedalant, des de Roses fins a Santiago de Compostela. Un viatge sobre dues rodes que servirà per ajudar a la Fundació Roses contra el Càncer. L´objectiu principal de aquest nou repte que s´ha marcat en Ferdy, després que l´any passat anès fins a la Basílica de la Verge de la Macarena de Sevilla, "és fer diners per a la Fundació Roses contra el Càncer, perquè treballen molt pels malalts i familiars que pateixen aquesta malaltia i, per tant, necessiten una injecció de diners per continuar desenvolupant tot el treball que fa la Fundació", ha manifestat en Ferdy.

És gràcies a la complicitat d'uns quants empresaris de Roses que això es pot fer ja que "han volgut col·laborar al igual que l´any passat comprant el quilòmetre a 2 euros, que és una manera d´implicar a la gent a participar donant el donatiu que vulguin", ha manifestat Juan M. Fernández, que té el propòsit de superar els més de 6.000 euros que va aconseguir recaptar l´any passat.

Per la seva banda, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra, s´ha mostrat agraïda amb en Ferdy, "és una persona amb un cor molt gran, amb moltes ganes de col·laborar i aconseguir els reptes que es marca", reconeixent que "l´any passat no ens pensàvem els diners que finalment va recollir en Ferdy, que van ser més del doble de la quantitat que s´havia proposat".

1.600 quilòmetres en 10 etapes

Juan M. Fernández farà al voltant d´uns 1.600 quilòmetres en bicicleta des de Roses fins Santiago de Compostela, distribuïts en 10 etapes, on en la més curta serà de 91 quilòmetres i la més llarga de 175 km. Cal assenyalar que els quilòmetres que surten en cada etapa (a sota) són aproximats, ja que en Ferdy va agafar la ruta a peu per google maps "per assegurar-me que es pot circular amb la bici, i evitar les autovies".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook