10 de febrer de 2016
10.02.2016
40 Años
40 Años
Ensenyament

Josep Polanco substitueix el figuerenc Albert Bayot a Ensenyament de Girona

La consellera Meritxell Ruiz presideix la presa de possessió del nou director dels Serveis Territorials

10.02.2016 | 13:36
Albert Bayot i Josep Polanco, en un acte recent.

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, presideix aquest dijous, 11 de febrer, la presa de possessió del nou director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco. Polanco entra en el lloc que fins ara ha ocupat el figuerenc Albert Bayot. L'acte se celebra a la delegació del Govern a Girona, i entre els assistents hi haurà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i la secretària general del Departament d'Ensenyament, M. Jesús Mier.

Josep Polanco, nascut a Girona el 1967, és llicenciat en Ciències Químiques. Ha exercit la docència com a professor en diferents instituts de les comarques gironines, i ha estat director de l'Institut de Santa Coloma de Farners.

Entre 2008 i 2016 ha ocupat el càrrec d'Inspector d'educació. A més, ha exercit de formador en el Programa de formació per a la incorporació a l0exercici de la direcció, i en el Curs de Postgrau en Direcció de centres i serveis educatius de la Universitat de Girona.

D´altra banda, i en l´àmbit de la convivència en els centres educatius, és autor de diversos articles relacionats amb la temàtica i ha estat ponent en algunes jornades de bones pràctiques sobre la convivència escolar

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook