Òmnium Cultural ha convocat la 37a edició del Concurs per a la Joventut de l'Alt Empordà de Treballs Literaris, Socials i Científics. L´àmbit de participació del concurs és comarcal.

D'acord amb les bases, que ja s'han fet públiques, cada concursant pot participar en una o en totes les proves del seu grup. Als guanyadors, se´ls lliurarà un llibre, un diploma acreditatiu i un val del valor del premi per comprar llibres , CD's o material escolar.

Els jurats estaran formats per persones vinculades al món cultural, artístic, de l´ensenyament i/o a Òmnium Cultural.

Els treballs seran individuals, exceptuant les auques que podran ser fetes en col·laboració com a màxim de dos autors del mateix curs. En aquest cas el premi serà repartit entre els components de l´equip. Únicament s´admetran treballs redactats totalment en llengua catalana.

El termini de presentació de treballs (personalment o per correu, a la seu d'Òmnium Alt Empordà, carrer Pep Ventura, 8, 1r, 2a de Figueres; altemporda@omnium.cat) finalitza el 4 de març de 2016. La lectura del veredicte dels jurats i el lliurament de premis s´efectuarà en el decurs d´un acte que se celebrarà el diumenge 8 de maig al Teatre Municipal El Jardí de Figueres, a les 6 de la tarda.

En aquest concurs, s'estableixen premis per a alumnes de primària, de secundària, de batxillerat i de cicles formatius.

Les bases i la distribució dels premis es poden consultar en aquest enllaç.