La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ja ha recaptat més de 7 milions d'euros. És la xifra que ha indicat el marcador del programa solidari cap a la una de la matinada. Aquesta 24a edició està destinada a recaptar fons per a la investigació mèdica sobre la diabetis i l'obesitat, dues malalties que afecten un de cada quatre catalans, tot i que la meitat no ho saben. El programa ha arrencat a les vuit del matí d'aquest diumenge a Catalunya Ràdio, que s'ha acabat a les dues del migdia. A les nou del matí s'han obert les línies telefòniques del 905 11 50 50, a través de les quals es poden fer les aportacions econòmiques, i a les deu ha començat el programa televisiu, que enguany han presentat Toni Cruanyes i Ana Boadas i que s'acabarà passada la una de la matinada.

Durant aquest diumenge, testimonis, metges i investigadors han explicat les causes i els efectes de la diabetis i l'obesitat, i també els progressos que s'estan fent per combatre-les. A més, una vintena d'artistes han passat per TV3 i Catalunya Ràdio per convertir La Marató en un gran espectacle.

Enguany s'han mobilitzat més de 2.300 voluntaris, 2.200 activitats i 700 poblacions. Un any més, els donatius es poden fer trucant al telèfon 905 11 50 50 o també a través d'internet.

Un dels actes més esperats del programa ha estat el partit de futbol de famosos que s'ha fet al Miniestadi. Hi ha jugat, entre altres, el futbolista Éric Abidal, els pilots de motociclisme Marc i Àlex Márquez, i els actors Carlos Cuevas i Júlia Cruces de la sèrie 'Merlí' de TV3.