24 de setembre de 2015
24.09.2015
Un acte tradicional polèmic

Lliuren a l'Ajuntament de Roses 78.283 firmes contra l'empaitada d'ànecs

La campanya continuarà fins a assolir un compromís del Consistori que no autoritzarà aquests tipus d'actes

24.09.2015 | 12:48
Les protestes van començar a l´agost.

Els promotors de la recollida de firmes, a través de la plataforma change.org, per demanar a l'Ajuntament de Roses que no autoritzi l'empaitada d'ànecs ni cap altre acte amb animals durant la festa major del municipi, han lliurat a l'Ajuntament, aquest dimecres, 23 de setembre, les primeres 78.283 firmes.

La recollida es va iniciar amb motiu de l'empaitada celebrada el dia 16 d'agost d'aquest any, i continua activa a change.org/STOPempaitada.
 
La gran quantitat de signatures recollides en poc més d'un mes, juntament amb l'ampli ressò mediàtic assolit, demostra l'important rebuig social que genera aquesta activitat. Per això els impulsors de la recollida han lliurat a l'Ajuntament un primer paquet de signatures, juntament amb una instància en la qual demanen als responsables municipals que reconsiderin el seu suport a l'empaitada i a qualsevol altre espectacle amb animals al municipi.

La recollida continuarà fins assolir un compromís ferm per part del Consistori que no autoritzarà cap més celebració d'aquests tipus d'actes. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema