28 de agost de 2013
28.08.2013
Roses

L'Embranzida Jove anuncia que plega després de cinc anys

Han participat en diverses fires i trobades, duent la Z que els caracteritzava arreu

28.08.2013 | 08:04

L'Embranzida Jove de Roses s'acomiada de Roses i deixarà de dur a terme les seves diverses activitats segons ha informat en un comunicat penjat a la seva pàgina web. En aquest mateix comunicat també ha explicat quin són els motius que els han portat a prendre aquesta última decisió.

S'han defensat dient que ha estat una reflexió "àmplia i acurada" i que els integrants de l'entitat "han estat consultant i dialogant" amb persones que al llarg d'aquests cinc anys "ens han fet costat". També afegeixen que "han estat més de cinc anys d'experiència a la vida associativa del municipi, de la qual n'hem participat molt activament realitzant activitats diverses".

Entre aquestes iniciatives que s'han dut a terme hi ha l'organització de discomòbils, concerts a la platja (Embranzifest) i la "ja clàssica" nit dels morts a la tardor. Enguany també es va gravar un disc de nadales en que els beneficis anaven a La Marató de TV3. Durant aquests cinc anys van participar en diverses fires i trobades, duent la Z que els caracteritzava arreu. També han volgut dedicar unes línies "als joves que han passat per l'entitat en algun moment de la seva existència".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema