Futbol

Khalid, l'home gol del Figueres que alça l'Amos de l'Àrea

El davanter figuerenc ha marcat 12 gols aquesta temporada a la Lliga Elit amb la Unió, que es juga l'ascens a Tercera RFEF

El golejador Khalid Noureddine, Amos de l'Àrea de la Lliga Elit amb el Figueres

El golejador Khalid Noureddine, Amos de l'Àrea de la Lliga Elit amb el Figueres / LLUIS RIBERA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana.

La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc el dijous 20 de juny (19.30 h) a l'Auditori dels Caputxins de Figueres.

A la Lliga Elit, Khalid Noureddine ha estat el golejador altempordanès més encertat, amb el Figueres. El davanter, nascut a Agadir (Marroc) fa 21 anys, ha marcat aquesta temporada 12 gols a la lliga regular que han ajudat a l'equip a disputar el play-off d'ascens per pujar a Tercera RFEF. Els de l'Alt Empordà disputen la tornada de la final de la promoció aquest dissabte davant l'Atlètic Lleida.

Khalid va jugar tota la carrera de formació a la Unió i la gran temporada en el seu darrer any com a juvenil a Lliga Nacional li va permetre, el 2022, fitxar pel filial del Granada. El Manresa i el Badalona van ser els seus altres dos clubs abans d'enfilar, l'estiu passat, una segona etapa a Vilatenim. En el retorn a casa el golejador figuerenc s'ha mostrat infal·lible a Vilatenim.