Futbol

Ian Doré, un Amos de l'Àrea que recupera el tro al Roses

El porter rosinc amb passat al Peralada i al Figueres agafa protagonisme amb els de Mas Oliva, salvats a Primera Catalana en l'any del debut

El porter Ian Doré, Amos de l'Àrea de Primera Catalana amb el Roses

El porter Ian Doré, Amos de l'Àrea de Primera Catalana amb el Roses / LLUIS RIBERA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana.

La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc el dijous 20 de juny (19.30 h) a l'Auditori dels Caputxins de Figueres.

A Primera Catalana, Ian Doré ha estat el porter altempordanès menys golejat amb l'Agrupació Esportiva Roses. El jugador de Roses, de 21 anys, ha recuperat el somriure aquesta temporada a Mas Oliva, on ha jugat més de la meitat dels partits. Ian ha rebut 27 gols en 17 partits en l'estrena tranquil·la dels d'Eric Pérez a la Primera Catalana, una categoria que no trepijtaven des de feia 28 anys.

El corpulent porter havia tingut poc protagonisme els darrers anys al Peralada i al Figueres i enguany ha recuperat el tro. Ian es va formar al futbol base del Base Roses, Figueres i Peralada i, en categoria amateur, també ha vestit la samarreta de la Jonquera.