Futbol

Alpha, un Amos de l'Àrea amb molt poder golejador al Sant Pere Pescador

El davanter groc-i-negre ha anotat 27 gols amb els santperencs, sotscampions de Tercera Catalana

El golejador Alpha Diallo, Amos de l'Àrea de Tercera Catalana amb el Sant Pere Pescador

El golejador Alpha Diallo, Amos de l'Àrea de Tercera Catalana amb el Sant Pere Pescador / Empordà

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana.

La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc el dijous 20 de juny (19.30 h) a l'Auditori dels Caputxins de Figueres.

A Tercera Catalana, Alpha Diallo ha estat el davanter altempordanès més golejador amb el Sant Pere Pescador. El golejador groc-i-negre ha anotat 27 gols, assolint un ampli avantatge respecte els seus perseguidors. L'olfacte del corpulent jugador dels santperencs ha permès als de Jordi Vilà Trona proclamar-se sotscampions de lliga, però sense plaça per ascendir a Segona Catalana, a mans del campió Sauleda.

Alpha, que ja havia aixecat l'Amos de l'Àrea a la temporada 2021/22, va iniciar una segona etapa al Sant Pere l'any passat després d'un impàs a l'Agrupació Esportiva Roses.