Futbol

La Unió cau a Lleida (3-1) i haurà de remuntar a Vilatenim per aconseguir l'ascens

El Figueres perd contra un Atlètic Lleida que té de cara l'ascens a 3a RFEF

Un gol al temps afegit d'Àlex Sánchez ha retallat distàncies i dona esperança als empordanesos per a la tornada de la setmana vinent

L'onze del Figueres pel partit contra l'Atlètic Lleida.

L'onze del Figueres pel partit contra l'Atlètic Lleida. / UEF

Roger Illa

Roger Illa

La Unió ha perdut clarament a l'anada de la final del play-off d'ascens i necessitarà una remuntada per ascendir a Tercera Federació. Els de Roger Vidal han estat superats per un Atlètic Lleida molt més inspirat i ho han pagat de valent al marcador. El Figueres, però, ha retallat distàncies al temps afegit amb un golàs que l'omple d'esperança de cara a la setmana vinent.

L'Atlètic s'ha avançat prop de la mitja hora de joc gràcies a un gol de Youssef i, a la segona meitat, ha eixamplat la diferència amb dos gols més de Peke, de penal (56'), i de Konu (73'). Semblava que el marcador del primer assalt de la final quedaria en un 3 a 0 pels locals, però a l'afegit ha aparegut Àlex Sánchez, que ha etzibat un xut potentíssim amb l'esquerra que ha entrat per l'escaire (90+3'). Un gol que li ha donat una nova vida als unionistes.

Tot i que amb el 3-1 final l'eliminatòria continua favorable als lleidatans, el Figueres tindrà l'oportunitat de capgirar-la el cap de setmana vinent a Vilatenim. La Unió haurà de remuntar dos gols de diferència per optar al retorn a 3a RFEF. L'última bala dels altempordanesos per ascendir haurà d'anar acompanyada d'èpica.