Vine a escalar i disfruta la música en viu

Climbing Madrid, la gran festa de l'escalada a Espanya, suma a la seva oferta un cartell musical amb actuacions en directe tots els dies. La cita és a la Comunitat de Madrid, a Arroyomolinos, del 10 al 16 de juny.

Climbing Madrid oferirà fins a 10 concerts diferents, tots ells gratuïts.

Climbing Madrid oferirà fins a 10 concerts diferents, tots ells gratuïts. / Shutter

Bego Contreras

Música i esport, una fusió perfecta que funciona amb gairebé qualsevol activitat física i per la qual també aposta Climbing Madrid, la gran festa de l'escalada a Espanya, que permetrà endinsar-se en l'univers d'aquesta pràctica esportiva i completar-la, a més, amb la millor música en directe. Un còctel per reforçar l'experiència i portar les emocions i el gaudi a una nova dimensió.

La Comunitat Autònoma de Madrid i la localitat d'Arroyomolinos es convertiran, del 10 al 16 de juny, en l'epicentre nacional de l'escalada i també en un referent per als amants dels festivals musicals. I és que, al llarg de les seves sis jornades de durada, es podran contemplar fins a 10 actuacions diferents.

L'agenda musical, denominada Climbing Music i dirigit per Alec Inogés (fundador de la revista cultural No Hay Chances),abasta tot tipus d'estils, des del pop i el rock fins a l'indie, el rap i els ritmes electrònics. La Milagrosa, Vangoura, Jase The Rockstar, Ani Queen i Crianza són alguns dels grups que animaran Climbing Madrid de dilluns a divendres, mentre que el dissabte i el diumenge serà el torn de DJs com Neus González, Abel The Kid i Varoc.

Tots els concerts són gratuïts i comencen a partir de les 20:30 hores. I per gaudir-ne només cal inscriure's al web de Climbing Madrid. Després del procés es rebrà un correu electrònic de confirmació amb les entrades. Podeu fer clic al títol destacat de cada grup per accedir als tiquets corresponents.

Prepara els teus millors moviments i deixa't portar pels ritmes que et faran gaudir de la gran festa de Climbing Madrid, que compta amb el suport tant de la FMM, la federació madrilenya, com de la FEDME, la federació espanyola.

Vine a escalar i descobreix com la música i l'esport es fusionen en un sol esdeveniment mai vist. I recorda que també podràs posar a prova les teves habilitats d'escalada, a la zona Open oberta al públic, i fins i tot quedar-te a dormir, per poder exprimir al màxim cada jornada.

Vangoura.

Vangoura. / .

Vangoura, dilluns 10

Aquest jove duo madrileny d'indie proposa un estil a mig camí entre el pop clàssic i els sons avantguardistes. Amb el seu primer àlbum, van ser un dels 15 finalistes del concurs Mad Cool Talent by vibra Mahou; amb el segon, que acaben de llançar, esperen conquerir el públic de Climbing Madrid. La cita és a les 20:30 hores.

Però la jornada inicial presenta doble oferta musical i, a partir de les 21:30 hores, Vangoura deixarà pas a un grup local d'Arroyomolinos, perquè aquesta localitat madrilenya és també un autèntic centre de creació musical.

Crianza.

Crianza. / .

Crianza, dimarts 11

Crianza busca explorar noves fronteres sonores, que fusionin gèneres com el bedroom-pop, la música de soca i el rap melòdic. El seu enfocament creatiu i la connexió única que comparteixen com a artistes prometen oferir grans emocions en la seva actuació en la gran festa de l'escalada. A les 20:30 hores.

Ani Queen.

Ani Queen. / .

Ani Queen, dimecres 12

A través d'un estil urbà i conceptual, Ani Queen mostra el seu costat més transgressor i feminista a les seves actuacions. Amb referències que van des de la mitologia grega i l'astrologia fins a les històries de terror de la cultura popular, aquesta autèntica diva promet no deixar ningú indiferent. Caràcter i personalitat pròpia. A les 20:30 hores.

Jase The Rockstar.

Jase The Rockstar. / .

Jase The Rockstar, dijous 13

Un altre jove de gran projecció. Ha organitzat ja diversos concerts a Madrid i, en tots, ha aconseguit omplir les sales. Proposa sons roquers i influències del so Miami, i s'acompanya d'altres creadors amb l'objectiu de crear una comunitat musical que reculli les últimes tendències. Començarà a les 20:30 hores.

La Milagrosa.

La Milagrosa. / .

La Milagrosa, divendres 14

La Milagrosa és una banda de dream-punk amb traces de post-pop, i les seves cançons recullen un so entre dreamy, bedroom i fosc. Tocarà a partir de les 20:30 hores. Però l'agenda musical del divendres 14 serà triple, perquè després d'aquest grup, serà el torn a les 21:30 d'una formació local d'Arroyomolinos. A més, la DJ Neus González, del programa radiofònic Los 40 principales, posarà a ballar a tothom amb les seves propostes electròniques des de les 22:30 hores.

Abel The Kid

Abel The Kid / .

Abel The Kid, dissabte 15

Abel The Kid és un dels DJ i productors més importants de la música de ball a Espanya. Va ser resident durant 8 anys de la sala Fabrik de Madrid i, també, un convidat habitual dels clubs més importants d'Eivissa, com ara Privilege, Ushuaia, Pacha i Arkadia Miami. La seva sessió començarà a les 22:30 hores.

Varoc.

Varoc. / .

Varoc, diumenge 16

Varoc és un jove prodigi que va entrar a la cultura clubbing als 10 anys. Té formació com a productor i informàtic musical, i, tot just amb 16 anys, ja va actuar en un dels festivals més importants del planeta: Tomorrowland. A més, és un altre convidat habitual a les millors sales d'Eivissa.

Aquest artista donarà tancarà la programació musical de Climbing Madrid i la seva actuació està prevista per a les 16:30 hores.

L’abandó engoleix la plaça de braus de Figueres

Les parts han arribat a un acord i l’Audiència li ha imposat una pena d’1 anyi 11 mesos de presó; també haurà de pagar les despeses de detectius L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona / ARIADNA SALA Ariadna Sala Ariadna Sala Girona 16 JUN L 2024 6:30 L’Audiència de Girona ha condemnat un home per falsificar informació mèdica i intentar estafar quatre asseguradores per cobrar l’assegurança de vida a l’Alt Empordà. L’acusat va admetre els fets davant el tribunal de la secció quarta, i les acusacions i la defensa van acordar una pena d’1 any i 11 mesos de presó que li permetrà eludir l’ingrés al centre penitenciari. Els fets són de l’any 2016, i això ha permès que la fiscalia hagi proposat per l’acord que s’apliqui una atenuant molt qualificada de dilacions indegudes pel temps que ha trigat el cas a arribar a judici. PUBLICIDAD El tribunal ha fet constar a la sentència que el processat haurà de fer front al pagament dels costos del procediment, expressament els de les asseguradores. Així, una d’elles ha aportat un informe de més de 12.000 euros destinats a investigar mitjançant detectius privats que el processat complís els requisits per cobrar l’assegurança de vida. Tal com detalla l’escrit d’acusació de la fiscalia que l’acusat ha admès, entre el 2013 i el 2015 el processat va contractar quatre assegurances de vida per cobrir una incapacitat permanent absoluta en quatre asseguradores, que en cas de fer-se efectiva implicaria el cobrament de 300.000 euros. Durant la contractació de les pòlisses, va ometre aportar dades de la seva història clínica entre el 2004 i el 2016, on li constaven diversos problemes rellevants de salut. En canvi, va aportar altres documents que van ser alterats per ell perquè els paràmetres fossin normals. Tot plegat ho va fer per cobrar la quantia tot i saber que no es complien els requisits per fer-ho. Una estafa detectada A finals de l’any 2016 l’acusat va demanar a les entitats el pagament de les pòlisses, al·legant que li havia estat concedida la invalidesa absoluta i permanent. Finalment, cap de les asseguradores va concedir-li el pagament de la pòlissa perquè després d’investigar pel seu compte la veracitat de la petició van descobrir que la documentació que havia aportat estava manipulada. Et pot interessar El processat ha estat condemnat per quatre intents d’estafa agreujada en concurs medial amb un delicte de falsedat de certificats mèdics. Inicialment li demanaven quatre anys de presó, però l’acord de conformitat i el temps que ha transcorregut des que van tenir lloc ha propiciat una rebaixa de pena que ha acceptat. A banda de la pena de presó, que no complirà entre reixes si no comet cap delicte en els pròxims tres anys, també haurà de pagar una multa de 1.080 euros. La sentència ha estat dictada de forma oral.

Les parts han arribat a un acord i l’Audiència li ha imposat una pena d’1 anyi 11 mesos de presó; també haurà de pagar les despeses de detectius L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona / ARIADNA SALA Ariadna Sala Ariadna Sala Girona 16 JUN L 2024 6:30 L’Audiència de Girona ha condemnat un home per falsificar informació mèdica i intentar estafar quatre asseguradores per cobrar l’assegurança de vida a l’Alt Empordà. L’acusat va admetre els fets davant el tribunal de la secció quarta, i les acusacions i la defensa van acordar una pena d’1 any i 11 mesos de presó que li permetrà eludir l’ingrés al centre penitenciari.  Els fets són de l’any 2016, i això ha permès que la fiscalia hagi proposat per l’acord que s’apliqui una atenuant molt qualificada de dilacions indegudes pel temps que ha trigat el cas a arribar a judici.  PUBLICIDAD  El tribunal ha fet constar a la sentència que el processat haurà de fer front al pagament dels costos del procediment, expressament els de les asseguradores. Així, una d’elles ha aportat un informe de més de 12.000 euros destinats a investigar mitjançant detectius privats que el processat complís els requisits per cobrar l’assegurança de vida.  Tal com detalla l’escrit d’acusació de la fiscalia que l’acusat ha admès, entre el 2013 i el 2015 el processat va contractar quatre assegurances de vida per cobrir una incapacitat permanent absoluta en quatre asseguradores, que en cas de fer-se efectiva implicaria el cobrament de 300.000 euros. Durant la contractació de les pòlisses, va ometre aportar dades de la seva història clínica entre el 2004 i el 2016, on li constaven diversos problemes rellevants de salut. En canvi, va aportar altres documents que van ser alterats per ell perquè els paràmetres fossin normals. Tot plegat ho va fer per cobrar la quantia tot i saber que no es complien els requisits per fer-ho. Una estafa detectada A finals de l’any 2016 l’acusat va demanar a les entitats el pagament de les pòlisses, al·legant que li havia estat concedida la invalidesa absoluta i permanent. Finalment, cap de les asseguradores va concedir-li el pagament de la pòlissa perquè després d’investigar pel seu compte la veracitat de la petició van descobrir que la documentació que havia aportat estava manipulada.  Et pot interessar    El processat ha estat condemnat per quatre intents d’estafa agreujada en concurs medial amb un delicte de falsedat de certificats mèdics. Inicialment li demanaven quatre anys de presó, però l’acord de conformitat i el temps que ha transcorregut des que van tenir lloc ha propiciat una rebaixa de pena que ha acceptat. A banda de la pena de presó, que no complirà entre reixes si no comet cap delicte en els pròxims tres anys, també haurà de pagar una multa de 1.080 euros. La sentència ha estat dictada de forma oral.
Els amants del suquet de peix tenen una cita a Roses del 21 al 30 de juny
L’històric porxo de la plaça del Fort de Capmany llueix després de la seva restauració
Rull avisa que detenir Puigdemont implicaria "prevaricar"
Un projecte educatiu a Figueres genera consciència ambiental
Defuncions del 16 de juny de 2024 a l'Alt Empordà
La decisió