Tennis taula

El Tramuntana suma tres podis al Campionat de Catalunya a Sabadell

En sub-21 Jana Riera queda campiona en mixtes i tercera en individual, mentre que en benjamines Adriana Bosch és tercera per equips

Jana Riera, la segona per la dreta, amb la copa.

Jana Riera, la segona per la dreta, amb la copa. / FCTT

Empordà

Empordà

El Tennis Taula Tramuntana ha assolit tres podis en els Campionats de Catalunya de tennis taula de base que s’han celebrat els darrers deu dies al pavelló Nord de Sabadell. Per un costat, Jana Riera ha pujat dos cops al calaix i, per l’altre, Adriana Bosch, un.

Jana Riera continua col·leccionant títols al seu palmarès particular. La palista de Figueres es va proclamar campiona de Catalunya en la categoria sub-21 i en mixtes al costat del palista del Badalona Pau Lloret. Paral·lelament, la vigent campiona d’Espanya absoluta en la modalitat dobles i mixta va obtenir la tercera posició individual en la mateixa categoria.

Adriana Bosch, tercera per la dreta, de groc, amb la copa. | FCTT

Adriana Bosch, tercera per la dreta, de groc, amb la copa. | FCTT / ll.r. figueres

D’altra banda, Adriana Bosch va obtenir la tercera posició per equips femenins en el campionat català en categoria benjamina. La jove jugadora de Figueres va fer tàndem amb Lia Sitjà, palista del Vilablareix. El club figuerenc ha aportat 14 palistes en els campionats catalans.