Els verd-i-blancs cedeixen 2-1 i es queden sense entrar al play-off d'ascens

Ferri, a la dreta, en el partit Peralada-L'Escala

Ferri, a la dreta, en el partit Peralada-L'Escala / LLUIS RIBERA

Empordà

Empordà

El Peralada, sisè classificat de Tercera RFEF, ha perdut aquest dijous (2-1) al camp del tercer, el Vilassar de Mar, en el darrer minut de partit. En un duel de la jornada avançat, per Setmana Santa, els d'Àlex Marsal han cedit han caigut per un gol de Granero a les acaballes. El Peralada, sense el sancionat Alan Baró, havia començat el partit a remolc, amb un gol del local Aaron al minut 16, i Ferran López "Ferri", en ratxa havia col·locat la igualada en el 76'.

El porter titular, Jona Morilla, ha demanat el canvi al descans i Lluc Ferrer ha ocupat el seu lloc. A destacar també la presència als minuts finals del juvenil Gerard Caixàs.

Aquesta derrota manté els verd-i-blancs a fora del play-off d'ascens. Una victòria, li hauria fet entrar de manera provisional. El proper partit del Peralada serà el 6 d'abril al camp de la Pobla de Mafumet. L'altre representant altempordanès de Tercera RFEF, l'Escala, jugarà el seu partit d'aquesta jornada el dissabte (17 h) davant el Sant Cristòfol.