Abril Torrent, tercera d'una Trail Cap de Creus que rep 900 corredors a Roses

La cursa de muntanya altempordanesa tenia recorreguts de 40, 22 i 11,5 quilòmetres i la corredora rosinca va pujar al podi de la Marató, a casa

Thibaut Baronian, en un instant del Trail Cap de Creus

Thibaut Baronian, en un instant del Trail Cap de Creus / Sixt Visuals

Empordà

Empordà

La rosinca Abril Torrent va obtenir el tercer lloc de la 13a edició del Trail Cap de Creus, celebrada el diumenge passat amb Roses com a epicentre. La corredora altempordanesa va completar els 40 km de la Marató (1.700 metres de desnivell positiu) amb 4 hores i 14 minuts. Torrent es presentava a Roses després de proclamar-se campiona de la segona edició de l'Embruixada Trail de Llers, de 21 km.

L’esdeveniment va esgotar els 900 dorsals, també tenia circuits de 22 (1.000 metres de desnivell positiu) i d'11,5 km (600 metres de desnivell positiu) i arribava fins al Port de la Selva i Cadaqués.

Els corredors que van pujar al podi del Trail Cap de Creus

Els corredors que van pujar al podi del Trail Cap de Creus / ORIOL GONZALVO

Les curses van comptar amb la presència d'atletes d'elit i els podis de les tres proves van ser els següents: