Vela

El GEN Roses obté a casa tres títols en campionats catalans

Max Consalvo i Aina Montes, en la classe Techno, i Jan Casañas, en l’IQ Foil, s’imposen a la badia rosinca

Els medallistes dels campionats catalans celebrats a Roses. | GEN ROSES

Els medallistes dels campionats catalans celebrats a Roses. | GEN ROSES / redacció. roses

Empordà

Empordà

Els regatistes del Grup d’Esports Nàutics de Roses Max Consalvo i Aina Montes, en la classe Techno, i Jan Casañas, en l’IQ Foil, es van proclamar campions de Catalunya de vela que va finalitzar el cap de setmana passat a Roses. L’esdeveniment s’ha allargat en dos caps de setmana, on també s’ha disputat els campionats catalans de les classes Raceboard i Windsurfer.

Consalvo va obtenir el guardó en sub-15 i Montes i Casañas en sub-17. El club rosinc, l’amfitrió, també va pujar al podi amb Eric Martínez, Toni Gelabert, Maia Consalvo, Isabel Suárez, Martina Xifra, Guillermo Colomer, Enzo Hornos, Santi Garcés. Als campionats hi han participat clubs d’arreu del país, com el Torredembarra, Blanes, Salou, Altafulla, El Balís (Sant Andreu de Llavaneres) i Castelldefels, entre altres.

Satisfacció en el club rosinc

«Estem molt contents perquè som el club amb més títols, empatats amb el CN Salou, i amb més podis assolits en aquest campionat», afirma el director esportiu del GEN Roses, David Miralta, que sent molt satisfet també de «poder celebrar esdeveniments nàutics de qualitat al nostre municipi».

TEMES