L'Alt Empordà estrenarà un circuit infantil de curses de muntanya

El Consell Esportiu de l'Alt Empordà coordinarà les quatre proves per a escolars a Palau-saverdera, Sant Llorenç de la Muga, la Selva de Mar i Vilajuïga

Una prova del circuit comarcal de cros, a Navata

Una prova del circuit comarcal de cros, a Navata / CEAE

Empordà

Empordà

El Consell Esportiu de l’Alt Empordà estrenarà, properament, la primera edició del Circuit Comarcal de trail infantil, que constarà de quatre curses de muntanya d’entre 300 m i 5 km per a corredors en edat escolar. L’activitat, emmarcada en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, està inclosa en quatre curses per a adults que estan consolidades i que se celebren entre el març i el juny: Balcó de l’Empordà, a Palau-saverdera (16 de març a la tarda), Fox Trail de Sant Llorenç de la Muga (28 d'abril al matí), Trofeu Brascó de la Selva de Mar (12 de maig al matí) i Entre Castells de Vilajuïga (8 de juny a la tarda).

Entre 5 i 15 euros

Els recorreguts estan dissenyats segons l'edat i la categoria i passarà per boscos, corriols i camins amb un cert desnivell. Hi podran participar alumnes des de I3 (nascuts 2021) fins a 2n d'ESO (nascuts 2010).

Per participar-hi, s'ha de realitzar una inscripció prèvia a la plataforma d’inscripcions del Consell Esportiu de l’Alt Empordà. El preu de la inscripció és de 15 euros i permet participar de les 4 proves. També hi ha l'opció d'inscriure's a una sola cursa, que té un preu de 5 euros online i de 6 euros presencials.

El CEAE s’encarregarà de coordinar i gestionar el Circuit Comarcal i el 8 de juny es realitzarà el lliurament de premis generals coincidint amb la prova final de Vilajuïga. Trobareu més informació d'aquest esdeveniment clicant aquí.

TEMES