El Figueres sap patir a Horta i referma la tercera posició a la Lliga Elit

Un gol de Khalid a la primera meitat és suficient perquè la Unió torni a guanyar un duel directe per les places de promoció d'ascens

La plantilla del Figueres celebrant la victòria al camp de l'Horta. | UEF

La plantilla del Figueres celebrant la victòria al camp de l'Horta. | UEF

Roger Illa

Roger Illa

El Figueres continua en un moment dolç i aquest dissabte a la tarda va tornar a guanyar un rival directe, aquest cop a domicili. Els altempordanesos van visitar l'Horta, que es trobava només dos punts per sota a la classificació, i van endur-se la victòria en un exercici de resistència. Els de Roger Vidal només han perdut un dels últims dotze partits.

La Unió va valer-se d'un bon inici de partit i va trobar la recompensa al minut 19. Khalid Noureddine va veure porteria per novena ocasió aquesta temporada i va obrir la llauna pels visitants. El marcador no va moure's més, principalment gràcies a una gran actuació d'Albert Quintanas sota els tres pals.

Amb la victòria, el Figueres ja té un marge de cinc punts sobre el mateix Horta i s'assegura acabar la jornada en tercera posició. Una plaça que, en cas de mantenir, li asseguraria una situació favorable en la promoció d'ascens a Tercera Federació. El diumenge vinent (12h) el Figueres rebrà el Palamós a Vilatenim. Un clàssic empordanès que enfrontarà dos rivals en situacions ben diferents: mentre que la Unió arriba en ratxa, el Palamós és penúltim a la taula i és candidat al descens.