L’Adepaf cau amb el líder, el Vilafant torna a mirar a dalt i l'Escolàpies passa al davant

Els figuerencs cedeixen contra l’Artés barceloní a Copa Catalunya

Les figuerenques són les líders provisionals de sots25

L'Escolàpies, líder en sots25

Empordà

Empordà

El sènior masculí de l’Adepaf no va poder donar la campanada de la jornada i va perdre a la pista del líder de Copa Catalunya, l’Artés, de Barcelona (78-58). Els de Cristian Ruiz van començar plantant cara al primer quart, però després es van veure superats per la condició del rival. Els figuerencs confien, però, en refer-se de la derrota aquest dissabte (18 h) a Castelló d’Empúries davant el Girona C, en un duel clau per la permanència.

A Primera Territorial, el Vilafant de Jordi Burgas és quart provisional i torna a mirar les posicions capdavanteres després de superar clarament el Begur (80-30). El Roses manté la línia ascendent en vèncer l’Hostalric (74-61) mentre que la resta d’equips locals (L’Escala, Escolàpies i Castelló) van perdre els seus partits.

A Segona Catalana femenina, l’Escala de Toni Espinosa va guanyar al Diagonal Mar (54-49) abans de rebre el líder Vilablareix. I, en sots25, l’Escolàpies ha passat a encapçalar la lliga pel descans del Vall d’en Bas i després de guanyar amb molta claredat a Llagostera (51-95).