Raül Agné és el nou director de futbol i de l'àrea de metodologia del Figueres

El contrastat entrenador ja estava vinculat a la Unió com a tècnic del S12A i del juvenil A

Raül Agné, en l'etapa al Nàstic

Raül Agné, en l'etapa al Nàstic / NASTIC TARRAGONA

Empordà

Empordà

La Unió Esportiva Figueres ha escollit Raül Agné com a nou director de futbol i àrea de metodologia del club. L'entrenador de Mequinensa, establert a l'Alt Empordà des de fa una bona colla d'anys, ja estava vinculat al club figuerenc aquesta temporada com a entrenador del sub12 A (aleví) i, des del desembre, formant tripleta tècnica amb Ivan Vargas i Jordi Bolasell al capdavant del juvenil A, de Lliga Nacional. Agné havia jugat al primer equip del Figueres a la dècada dels noranta i també havia dirigit conjunts del planter figuerenc.

Com a entrenador, Agné ha arribat a entrenar fins a Segona Divisió A espanyola i, entre els èxits més destacats, té l'ascens a la categoria de plata amb el Girona. Gimnàstic de Tarragona, Saragossa, Tenerife, Cadis, Recreativo de Huelva, Palamós, Peralada i Nei Mongol Zhngyou de la Xina són altres clubs que ha dirigit al llarg de la seva trajectòria. El seu darrer primer equip que va dirigir va ser el conjunt tarragoní, el gener de 2023, a Primera Federació.

Agné serà presentat com a nou director de futbol i àrea de metodologia del club aquest dimarts (12.30 h) a l'Estadi de Vilatenim.