Figueres reconeix 55 esportistes destacats en la Nit de l’Esport

En l'esdeveniment, que posa de relleu els èxits de la temporada 2022-2023, també s’han premiat 6 equips i s’han lliurat 3 guardons de mèrit a la trajectòria esportiva

Els premiats en la Nit de l'Esport d'aquest divendres. | AJ FIGUERES

Els premiats en la Nit de l'Esport d'aquest divendres. | AJ FIGUERES

Empordà

Empordà

Figueres va celebrar aquest divendres al vespre una nova edició de la Nit de l’Esport, en un Teatre El Jardí ple de gom a gom. En total es van premiar 55 esportistes individuals, 6 equips col·lectius i es van lliurar 3 guardons de mèrit a la trajectòria esportiva.

Aquest any, s’ha apostat per fer de la Nit de l’Esport una gala més visible i notòria, a través d’unes bases més selectives. Com a novetat, les categories de guardó al mèrit esportiu i a la trajectoria esportiva, una nova figura que premia persones físiques i entitats per les seves contribucions a la vida de l’esport figuerenc, han estat valorades per un jurat format, entre d’altres, per periodistes esportius de la comarca i presidents dels clubs de la ciutat.

Els equips premiats van ser vels següents:

  • Club Hoquei Figueres (Benjamí B Mixte), primer classificat a la Lliga Provincial Girona plata 22/23.
  • Unió Esportiva Figueres (Aleví Masculí), primer classificat 2a divisió provincial.
  • Unió Esportiva Figueres (Cadet Masculí C) primer classificat 2a divisió Comarcal.
  • Club Tennis Taula Tramuntana (Absolut mascuí) primer classificat Fase d’ascens divisió d’honor competició Nacional Català.
  • Club Escacs Figueres (Sub 12) Primer classificat lliga catalana.
  • Associació Atlètica Figueres (sub 14) Millor escola de Catalunya. Millor club en pista coberta. 2n millor club a l’aire lliure.
Un moment de l'acte de lliurament de premis.

Un moment de l'acte de lliurament de premis. / AJ FIGUERES

  • Els guardons a la trajectòria esportiva van ser entregats a Joan Marin Duran, per tota una vida dedicada al futbol figuerenc, amb més de 25 anys de trajectòria com a tècnic i especialment a la UE Figueres; a Emili Colls Gelabertó, pels èxits aconseguits al llarg de la seva trajectòria i per l’especial dedicació a món dels escacs des de totes les vessants possibles i a Manolo Ferrete Prieto (a títol postum), per la seva dedicació, empenta i vitalitat en la seva condició de conserge, durant la seva etapa laboral a les instal·lacions esportives municipals.Entre els 55 esportistes individuals premiats, es van reconèixer representants de diferents disciplines com el Jiu-Jitsu, el Judo, la natació, el Taekwondo, el tenis taula, els escacs, l'atletisme, el patinatge artístic i el tir en arc.