Creen la primera lliga de clubs de futbol de l'Alt Empordà per a majors de 35 anys

La Lliga de Futbol-7 Legends és impulsada pel Consell Esportiu de l'Alt Empordà i s'iniciarà al març amb una vuitantena de jugadors de sis clubs

Un partit entre els veterans de l'Agullana i La Jonquera

Un partit entre els veterans de l'Agullana i La Jonquera

Empordà

Empordà

El Consell Esportiu de l'Alt Empordà posarà en marxa, a partir del mes de març, la primera edició de la Lliga de Futbol-7 Legends per a jugadors de més de 35 anys. Es tracta d'una nova competició que en l'estrena comptarà amb la participació d'una vuitantena jugadors de sis clubs de la comarca: UE La Jonquera, FC Sant Llorenç de la Muga, UE Marca de l'Ham, CF Esplais, AE Roses i CF Empuriabrava-Castelló.

L'equip de veterans del Marca de l'Ham

L'equip de veterans del Marca de l'Ham / CEAE

La lliga arrencarà el 4 de març, es jugarà cada quinze dies entre setmana i es disputarà entre març, abril i maig. La intenció del Consell Esportiu de l'Alt Empordà és créixer a la temporada 2024/25, amb una lliga que estaria dividida en dues fases i es jugaria de setembre a desembre i de març a maig. Amb aquesta competició, es vol promoure l'esport en edat adulta, fomentar la participació de manera lúdica i no competitiva i fomentar un estil de vida saludable a través de la pràctica d'exercici físic.