Triple podi de l’AA Figueres en el Campionat de Catalunya sub-16

En 60 metres tanques, Roger Pérez és campió i Anwae Slilam és tercer, i en salt d'alçada Idalky Paulino obté el primer lloc

L'expedició de l'AA Figueres al català sub-16 de Sabadell

L'expedició de l'AA Figueres al català sub-16 de Sabadell / AA FIGUERES

Empordà

Empordà

L’Associació Atlètica Figueres va obtenir tres podis en el Campionat de Catalunya sub-16 en pista coberta celebrat a Sabadell, el diumenge passat. En 60 metres tanques, Roger Pérez va ser campió amb un temps de 8.50 segons. En aquesta mateixa disciplina, Anwae Slilam va obtenir la tercera plaça (8.78) -a més, David Ruiz va ser cinquè (9.14). Tots tres van millorar la seva marca personal.

Pérez i Slilam, al podi en 60 metres tanques

Pérez i Slilam, al podi en 60 metres tanques / AAF

L'alegria de l'AA Figueres la completar Idalky Paulino, que va ser vencedor en salt d’alçada (1,72 metres) tot trencant la seva millor marca personal, de feia un any (1,65 m). El mateix Paulino va estar a punt de classificar-se per a la final dels 60 m tanques. A la festa del club figuerenc, va estar a punt d'afegir-s'hi Fatou Cham, que va ser quarta en llançament de pes (9,63 m), i el mateix David Ruiz, que va ser cinquè en salt de llargada (5,69 m.).

L'AA Figueres va ser considerat com el millor equip masculí sub-16 de la competició. Tots cinc atletes tenen passat al Club Atletisme Figueres i en els darrers mesos s'han involucrat a l'Associació Atlètica Figueres, club de nova creació.