Mills, Bossa i Pons, podis en el Campionat de Catalunya d’atletisme

Els atletes altempordanesos i de clubs de la demarcació destaquen en el campionat a Sabadell

Godinez, Ouassou, Mills i Bossa

Godinez, Ouassou, Mills i Bossa / AAF

Emporda.info

L’atletisme local va pujar tres cops al podi en el Campionat de Catalunya sub-23 i absolut en pista coberta que es va celebrar el diumenge passat a Sabadell. En sub-23, l’Associació Atlètica Figueres va veure com l’olotí Màrius Mills aconseguia la medalla de bronze en els 800 m, el mateix guardó que va assolir el figuerenc Pep Bossa (L’Hospitalet) en els 60 m tanques. A més, la competidora escalenca Estel Pons (GEiEG) va ser segona absoluta en llançament de pes, un fet també que li va valdre obtenir l’or en sub-23.

Estel Pons, amb els guardons

Estel Pons, amb els guardons / IG ESTEL PONS

Màrius Mills va obtenir una millor marca personal d’1:56.92, a tocar del vencedor, Pelayo Garcia (1:54.76). Pep Bossa va signar uns registres de 8.39, molt a prop del campió, Roger Martínez (8.00), i s’ha guanyat l’accés al Campionat d’Espanya sub-23 del pròxim febrer. Estel Pons va fer un llançament d’11.70 m.

L’AA Figueres també hi va competir amb Oussama Ouassou als 60 m, onzè absolut, i amb Yassir El Boussettaoui (Barça), que es va retirar per lesió.