Vinícius i Rodrygo donen al Reial Madrid la seva tretzena Supercopa d'Espanya (4-1)

REAL MADRID - FC BARCELONA

REAL MADRID - FC BARCELONA / Juan Carlos Cárdenas

EFE

El clàssic somiat de Vinícius Junior, autor d'un triplet en 39 minuts, i un gol de Rodrygo Goes, han donat el triomf al Reial Madrid en la final de la Supercopa d'Espanya, amb una golejada per 4-1 al Barcelona, en la tretzena conquesta madridista del torneig.

El Reial Madrid se situa a una Supercopa d'Espanya del Barcelona, després de derrotar-lo amb autoritat a l'estadi Al-Awwal Park. El brasiler Vinícius ha decidit des de l'inici la final, amb dos gols als primers deu minuts. Després d'una rematada al travesser de Ferran Torres, el polonès Robert Lewandowski ha tornat l'emoció amb el gol als 33 minuts.

Un penal d'Araujo, expulsat posteriorment als 71 minuts, ha condicionat el Barcelona abans del descans. 'Vini' ho ha aprofitat per firmar el seu segon triplet al Reial Madrid, el primer en un clàssic amb gols brasilers en sumar-se al minut 64 Rodrygo.