Els d'Aday empaten a l'últim minut i marxen satisfets del Prat de Llobregat

Els xampanyers cauen contra l'Hospitalet però segueixen en play-off

L'onze d'aquest diumenge de l'Escala. | FC L'ESCALA

Roger Illa

Roger Illa

Jornada de contrastos i sense victòries pels dos altempordanesos de la Tercera Federació. L'Escala ha sumat un altre empat, aquest cop contra l'AE Prat. Un resultat que no li serveix per allunyar-se de la zona de descens, però que ha satisfet els blaugrana.

L'equip d'Aday Benítez ha estat inferior al seu rival a la primera meitat i ha marxat als vestidors per sota al marcador. La segona part ha estat una altra història: l'Escala ha sortit més endollat, ha buscat l'empat i l'ha merescut. El gol, això sí, s'ha fet esperar. L'ha firmat Xumetra de penal, a l'últim minut de temps reglamentari.

El Peralada, per la seva banda, no ha pogut donar la sorpresa al camp de l'Hospitalet, intractable líder del grup. Els d'Àlex Marsal no li han posat les coses fàcils als barcelonins i el partit l'ha decidit un solitari gol d'Oscar Gómez (29'). A l'Hospitalet li ha costat entrar al partit i, de fet, no ha dominat i generat ocasions fins a la segona meitat. El porter peraladenc Jonathan Morilla ha apagat el foc en diverses ocasions i ni els locals han augmentat l'avantatge, ni el Peralada ha pogut esgarrapar l'empat.

La fotografia prèvia a l'Hospitalet-Peralada. | FC PERALADA

La fotografia prèvia a l'Hospitalet-Peralada. / FC PERALADA

Amb aquests resultats, l'Escala ha baixat una posició a la taula. Ara és quinzè i podria caure fins a l'antepenúltima plaça si el Vilafranca dona la sorpresa i puntua a Olot. El diumenge que ve (16:30) els anxovers rebent el cuer, la Rapitenca, al Nou Miramar, en una ocasió d'or per a retrobar-se amb la victòria després de quatre partits sense vèncer.

El Peralada continua cinquè, en places de play-off, però haurà d'estar pendent que el Vilassar i la Grama no guanyin aquesta tarda per a mantenir la plaça. La setmana vinent, també el diumenge a les 16:30, rebran el Mollerussa.