La Jonquera i Vilajuïga entren a la nova Lliga Catalana de BTT

Acolliran dues de les quinzes proves puntuables de ciclisme que estan repartides per tot el territori català

Una imatge de l'Open de la Jonquera de 2022

Una imatge de l'Open de la Jonquera de 2022 / JOSEP RIBAS

Emporda.info

La Jonquera i Vilajuïga formaran part, aquest 2024, de les quinze proves puntuables de la nova Lliga Catalana de BTT, que que pretén fer-se un lloc en el calendari autonòmic català de ciclisme. Les proves, del més pur XCO, estaran repartides per tot el territori català i són impulsades per la Federació Catalana de Ciclisme.

Amb aquesta lliga l'oferta de calendari de BTT s’amplia amb una nova competició que permetrà als ciclistes decidir en quines curses volen participar, opcionalment a la Lliga Catalana de BTT o bé a la fase territorial que seria els quatre Opens Territorials: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Aquest nou format s’està creant conjuntament amb els organitzadors i també s’ha treballat en la imatge i informació de les Guies dels Participants, que tindran un accés directa a cada prova del campionat amb informació molt detallada, perquè tots els participants puguin gaudir-ho al màxim.

La Lliga Catalana de BTT començarà el pròxim diumenge 21 de gener a Móra d’Ebre (Ribera d'Ebre) i les proves altempordaneses seran al 10 de març (La Jonquera) i l'11 de maig (Vilajuïga).

El calendari de la lliga

El calendari de la lliga / Ciclisme.cat