L'Escala esgarrapa un punt valuós contra l'Olot

Els d'Aday reaccionen a la segona meitat per empatar un 0-2 en contra davant d'un dels candidats a l'ascens

L'Escala celebrant l'empat. | FC L'ESCALA

Emporda.info

Aquest diumenge al migdia l'Escala no ha tret els tres punts, però els costaners han començat l'any amb sensacions positives. Els blaugrana s'enfrontaven a l'Olot en el retorn de la Tercera Divisió al Nou Miramar. Els garrotxins, un dels ossos de la categoria, no han pogut marxar amb la victòria contra un FC l'Escala que ha firmat un gran final de partit.

El matx ha estat marcat per la forta tramuntana. A la primera part, els d'Aday Benítez l'han tingut en contra, i ho han notat. Prop de la mitja hora l'Olot s'ha posat per davant gràcies a una centrada enverinada pel vent que ha empès Marc Mas. El mateix Mas, pitxitxi del grup, ha eixamplat l'avantatge al 57'. Tot i que el partit semblava decantat a favor de l'Olot, l'Escala ha sabut reaccionar de pressa i Xumetra ha fet valer la "llei de l'ex" per retallar distàncies. Deu minuts després, Pime ha aconseguit l'empat (73'). Els darrers moments del partit han estat dominats pels visitants, que han fet valer la seva condició de favorits, però el marcador no s'ha mogut més i els anxovers han començat l'any amb un valuós empat davant el segon classificat.

L'Escala tornarà a jugar el diumenge vinent al camp de la UE Prat (12h), en un altre desplaçament complicat. Els altempordanesos se situen ara mateix en catorzena posició a la lliga.