Tragèdia als Alps: Mor als 22 anys Esteban Olivero, promesa del trail running francès

Va patir una caiguda mortal durant el seu descens després de completar una ascensió amb esquí de travessa

El jove era reconegut tambe pel seu carisma fora de la competició.

El jove era reconegut tambe pel seu carisma fora de la competició.

En una tràgica notícia que ha commocionat la comunitat esportiva, el jove atleta Esteban Olivero, destacada promesa del trail running francès, ha perdut la vida als 22 anys en un fatal accident de muntanya ocorregut al massís dels Ecrins, als Alps francesos.

El lamentable succés va tenir lloc el passat dissabte, 23 de desembre, quan Olivero va patir una caiguda mortal durant el seu descens després de completar una ascensió amb esquí de travessa al cim de la Blanche, segons va informar la Federació Francesa d'Atletisme (FFA) a través de la seva pàgina web.

La notícia ha generat un profund pesar a la comunitat del trail, no només a França sinó arreu del món, on Esteban Olivero era molt apreciat per les seves habilitats esportives i el seu caràcter amigable. La FFA va expressar les seves condolences a la família de l'atleta en un comunicat, destacant la pèrdua d'un esportista talentós i respectat pels seus companys.

Esteban Olivero, originari de la regió francesa de Var, s'havia destacat com una de les grans promeses del trail running al país gal, aconseguint notables èxits, incloent-hi la victòria al Campionat de França sub-23 aquest any. A més, era membre del grup d'excel·lència de la Federació Francesa de Clubs Alpins i de Muntanya, la qual cosa ressalta el seu compromís i habilitats en l'àmbit esportiu.

La FFA va recordar Olivero com un corredor cèlebre no només pel seu talent a la pista, sinó també pel seu carisma i bon humor, que el convertien en un company molt apreciat. La seva somriure i la seva energia positiva van deixar una empremta indeleble a la comunitat esportiva.

La notícia de la tràgica pèrdua d'Esteban Olivero ha deixat consternats amics, familiars i seguidors, qui retren homenatge al seu llegat a les xarxes socials. La FFA ha anunciat que es durà a terme un acte en memòria del jove atleta per honorar la seva contribució al trail running i expressar la consternació de la comunitat esportiva davant d'aquesta irrecuperable pèrdua.