El Club Nàutic l’Escala navega per la Marató de TV3

Els participants de la jornada solidària. | CN L'ESCALA

Els participants de la jornada solidària. | CN L'ESCALA

Emporda.info

Un any més el Club Nàutic l’Escala aporta el seu granet de sorra a la Marató de TV3, dedicada, en aquesta ocasió, a la salut sexual i reproductiva. Socis i usuaris de l’entitat, així com a altres aficionats al mar, han navegat a favor de la iniciativa entre els dies 10 i 16 de desembre, contribuint a un donatiu total de 2.000 euros que serà entregat íntegrament a la campanya.

Una vintena de persones va assistir, el diumenge 10 de desembre, a la jornada de caiac, stand up paddle i vela lleugera. A més de fer les seves aportacions, van gaudir d’una gran jornada a l’aigua i van poder participar al sorteig d’una experiència consistent en una ruta guiada de vela de creuer per a quatre persones.

En la seva segona fase, prop de vint tripulacions s’unien a la causa tot inscrivint-se a la tercera prova de la Trobada de Velers Ruta de l’Anxova 2023-24. Van gaudir d’una navegació marcada per la tramuntana i van optar a ser els guanyadors d’un lot de Nadal. La jornada va finalitzar, com ja és habitual, amb un dinar al restaurant Bol Roig, situat al Club Nàutic L’Escala.