Els Premis Amos de l’Àrea s’amplien amb dues categories de futbol sala

La 13a edició dels guardons que organitza el Setmanari de l'Alt Empordà distingiran, a final de la temporada, els 11 màxims golejadors i 11 porters més sòlids

Els Amos de l’Àrea d’aquesta temporada també distingiran el futbol sala femení i masculí. | IVAN YERPES

Els Amos de l’Àrea d’aquesta temporada també distingiran el futbol sala femení i masculí. | IVAN YERPES / lluís ribera. figueres

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El futbol regional ja ha superat el primer terç de temporada i els màxims golejadors i els porters més sòlids dels equips de l’Alt Empordà mantenen un frec a frec. Per 13a edició, el Setmanari de l’Alt Empordà i Prensa Ibérica organitzen els Premis Amos de l’Àrea, que s’entregaran el juny de l’any que ve quan finalitzin les competicions en el futbol territorial masculí i femení. En total, hi haurà guardons per al Pitxitxi i el Zamora altempordanès en 11 categories. Enguany, els premis s’ampliaran amb la inclusió del futbol sala en dues categories: Primera Catalana masculina i Segona Catalana femenina, on juga el FS Vilafant.

Els 22 que lideren les llistes

La llista de màxims golejadors l’encapçalen: Pime (l’Escala, Tercera RFEF), Khalid Noureddine (Figueres, Elit), Ali Gueye (Roses, Primera Catalana), Edgar Almendros (la Jonquera, Segona), Ilyass Ben Abdel (Base Roses, Tercera), Haimadou Konteh (Camallera, Quarta), Laia Palomeras (Figueres, Primera Catalana), Alexandra Cortizo (Roses, Segona), Jeni Ruiz (Camallera, Amateur F-7), Ismael Jiménez (Vilafant, Primera Catalana FS) i Aroa Bravo (Vilafant, Segona FS).

Respecte als guardians de la porteria, per optar al guardó, cal haver jugat com a mínim el 50% dels partits. Qui tenen el millor coeficient són: Jona Morilla (Peralada, Tercera RFEF), Marcel Expósito (Figueres, Elit), Ian Doré (Roses, Primera Catalana), Sergi Juher (la Jonquera, Segona), Àlex Campos (Roses City, Tercera), Ricard López (Marca de l’Ham B, Quarta), Fatu Balde (Figueres, Primera Catalana), Erika Fraguas (Roses, Segona), Marina Torres (Camallera, Amateur F-7), Felipe Manrique (Vilafant, Primera Catalana FS) i Eneida Hernández (Vilafant, Segona FS).

Àrbitre, centenaris i personalitat

Els Amos de l’Àrea també reconeixen un àrbitre, clubs centenaris i una personalitat. Compten amb el patrocini de Garatge Sala Jeep Avenger i el suport de l’Ajuntament de Figueres, la Diputació de Girona i el Consell Esportiu de l’Alt Empordà, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i el Comitè Tècnic d’Àrbitres.