L’Adepaf va de baixada i l’Escala segueix embalat

Els figuerencs pateixen la tercera derrota seguida a Copa contra l’Argentona i les escalenques continuen perseguint el líder de Segona

L’Adepaf, amb l’equip del club amb diversitat funcional. | EMPORDÀ

L’Adepaf, amb l’equip del club amb diversitat funcional. | EMPORDÀ / ll.r. figueres

LL. R.

El primer equip de l’Adepaf està immers a la zona baixa de Copa Catalunya després de patir la tercera derrota consecutiva contra l’Argentona (65-95), el dissabte passat al pavelló de Castelló d’Empúries. El conjunt que entrena Cristian Ruiz va tenir poques opcions contra el conjunt maresmenc, quart classificat, i sempre va anar a remolc en el marcador, fruit d’un mal segon i tercer període. Els figuerencs van mostrar l’orgull en el darrer quart, però la distància era insalvable. L’Adepaf és dotzè i el pròxim compromís tornarà a ser contra un rival de la part alta, el Minguella, el proper 17 de desembre, a Badalona.

A Primera Territorial, el Vilafant no es va saber sobreposar a la derrota anterior contra el líder Blanes B i va encaixar la tercera derrota del curs, a la pista del Palamós (84-77). El Roses, que agafa el rival que deixa l’equip vilafantenc, va plantar cara al líder durant quasi tot el partit, però en els darrers minuts el Blanes B va acabar demostrant perquè ha guanyat tots els partits de lliga (88-79).

A l’altre grup de Primera, triple derrota altempordanesa: de l’Escala a Bescanó (74-52), de l’Escolàpies davant el Porqueres (60-69) i del Castelló a Sils (56-51). A Tercera Territ orial, el Grifeu de Llançà va cedir a la pista del Palau Sacosta Salt (54-45).

Persecució al Vilablareix

En noies, l’Escala manté la ratxa triomfal a Segona i a la pista de l’Espanyol Coras, de Barcelona, va obtenir el vuitè triomf en nou jornades (50-68). Les de Toni Espinosa continuen esperant una ensopegada del líder, el Vilablareix, abans d’enfrontar-s’hi al gener. I, en sots25, l’Escolàpies segueix tercer, amb les opcions intactes de lideratge, després de vèncer el Fontajau (50-54), mentre que el Roses va cedir amb el Vall d’en Bas (53-38) i l’Escala va ser superat per l’Onyar (26-62).