El Roses s'enfonsa a casa i rep la pitjor golejada de la temporada

Els costaners reben una "maneta" a casa i cauen fins el sisè lloc de la classificació

Foto inicial del Roses-Begur d'una jornada anterior. | AE ROSES

Foto inicial del Roses-Begur d'una jornada anterior. | AE ROSES

Emporda.info

El Roses continua sense aixecar el cap i ja encadena quatre partits sense guanyar. Els d'Eric Pérez, la sorpresa de la categoria durant els primers partits, s'han desenganxat de les places d'ascens en un últim mes complicat a nivell de resultats. Aquest dissabte es va enfrontar a un rival directe, el Bosc de Tosca garrotxí, i els visitants van imposar-se amb claredat i ja superen a la taula al Roses.

El partit va tenir poca història. El Bosc de Tosca ja guanyava per 0 a 4 a la mitja part i els següents 45 minuts van ser un mer tràmit que només va servir per ampliar una miqueta més l'avantatge, fins als cinc gols. Un dur correctiu pel Roses, que en les últimes setmanes també ha perdut per golejada contra el Bescanó i el Caldes de Montbui.

Ara, el Roses s'ubica a la mitja taula, lluny ja dels primers llocs que va ocupar durant els primers mesos de competició. La jornada que ve la disputarà d'aquí dues setmanes, el diumenge 15 de desembre. Ho farà lluny del Mas Oliva, al camp del Mollet, desè a la taula. Els rosincs buscaran trobar-se amb el camí de la victòria contra un rival inferior a la classificació.