L'Escala posa contra les cordes a l'Hospitalet però marxa amb les mans buides

Els blaugranes s'han posat dos gols per sobre del segon classificat però els barcelonins han remuntat amb tres dianes a la segona meitat

El capità, Nil Congost, amb el capità de l'Hospitalet i l'equip arbitral. | FC L'ESCALA

El capità, Nil Congost, amb el capità de l'Hospitalet i l'equip arbitral. | FC L'ESCALA

Emporda.info

L'Escala ha tocat amb la punta dels dits l'opció de puntuar contra un dels equips més forts de la Tercera Federació. Els escalencs rebien aquest diumenge al migdia a tot un Centre d'Esports Hospitalet, actualment segon classificat del grup i un dels favorits a ascendir de categoria. Un doblet de Pimentel ha fet creure als locals, però la qualitat visitant s'ha acabat enduent els tres punts.

L'home gol de l'Escala, Eric Pimentel, ha marcat just abans de la mitja part aprofitant un rebot i ha ampliat l'avantatge al minut 59 amb un gol de murri, aprofitant des de lluny la mala col·locació del porter rival. El guió semblava escrit per donar-li a l'Escala una victòria sorpresa, però l'Hospitalet ha demostrat el seu talent amb una impressionant remuntada en els darrers vint-i-cinc minuts. Els barcelonins han pogut anivellar el marcador a minut 75 i un golàs de Joel Marín (88') els ha acabat donant els tres punts i ha deixat a l'Escala amb les mans buides.

El nou Escala d'Aday, així doncs, no ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva. Resultat cru pels anxovers, que han aconseguit posar contra les cordes a un dels millors conjunts de la lliga. Ara, s'ubiquen a la tretzena posició i encara veuen el pou a prop. La següent jornada, d'aquí dos diumenges (12h) a Mollerussa, els enfrontarà al penúltim classificat amb un objectiu: els tres punts per treure, per fi, el cap de la zona de perill.