L'Armentera tomba el Vilamalla i l'Esplais conserva el lideratge

Els armenterencs trenquen la ratxa del líder del grup 2 de Quarta Catalana mentre que els castellonins continuen primers del grup 1

Una jugada del Marca de l'Ham B-Cistella

Una jugada del Marca de l'Ham B-Cistella / CF CISTELLA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El grup 2 de Quarta Catalana ja no té cap equip imbatut després que el Vilamalla perdés el seu primer partit de la temporada, al camp de l’Armentera (2-1), antepenúltim classificat. El conjunt de Pere Carreras acumulava nou victòries i un empat en deu jornades i el dissabte es van veure sorpresos pels de Javi Núñez "Uru". Rubén López (20’) i Ferran Canadell (85’) van deixar en no res el gol del vilamallenc Kilian (39’).

Ara, el Vilamalla només té dos punts de marge perquè l’Escala B va golejar el Siurana (5-1) amb dianes de Gerard (35’), Rami (40’), Martí (68’) i Walter (85’ i 89’). El Camallera continua tercer després d’encadenar la cinquena victòria seguida al camp de la Punxa B (0-3) amb un doblet inclòs del pitxitxi Haimadou Konteh.

Frec a frec en el grup 1

L’Esplais conserva el lideratge del grup 1 després de golejar el Vilafant (1-4). Els castellonins no els va tremolar el pols i es van desfer dels vilafantencs amb gols de Mimoun (57’), Omar (61’), Aliou (81’) i Musa (84’). Els d’Abdoulie Jallow Cherno no es poden despistar perquè a només un punt segueix el Borrassà, que tampoc s’atura i es va desfer del Llers (0-2) amb gols d’Isaac Soler (59’) i Joan Hernández (64’).

El tercer en la lluita, el filial del Roses City, continua a dos punts del líder després de vèncer el Lladó (0-1) amb un solitari gol d’Mbaye Cissé (11’), mentre que el Marca de l’Ham B conserva el quart lloc gràcies a la golejada contra el Cistella (7-1) amb dos doblets inclosos d’Abraham Huguet i d’Ilias El Moussaoui.