La Jonquera olora el lideratge i Marca de l'Ham i Empuriabrava-Castelló no aixequen cap

Triomf fronterer contra el Sant Jaume de Llierca-Olot B (3-0) i derrotes dels figuerencs i dels castellonins contra el Vidrerenca (2-1) i el Gironès-Sàbat (0-4)

Una jugada de la Jonquera-Sant Jaume

Una jugada de la Jonquera-Sant Jaume / JOSEP RIBAS

Emporda.info

La Jonquera manté el segon lloc de Segona Catalana després de golejar el Sant Jaume de Llierca-Olot B (3-0) i s’ha situat a només dos punts del líder, el Juventus de Lloret, mentre que el Marca de l’Ham i l’Empuriabrava-Castelló segueixen sense aixecar cap i es troben en descens: els figuerencs van caure contra l’Sporting Vidrerenca (2-1) i els castellonins, nous cuers, van patir una desfeta amb el Gironès-Sàbat (0-4).

El conjunt fronterer va aprofitar l’ensopegada del líder i el dia que es presentava va superar el conjunt garrotxí amb gols d’Edgar Almendros, Albert Granollers i Àlex Planas. Els d’Arnau Liesa no jugaran contra el Juventus de Lloret fins el 27 de gener, en el darrer partit de la primera volta.

El Marca de l’Ham i l’Empuriabrava-Castelló només han guanyat un partit en dotze jornades. Els de Guachi van perdre a Vidreres per un gol al minut 82 i quan jugava amb deu per l’expulsió del porter Manel Sánchez -Joel Ferrer també veuria la vermella al final. Richard havia empatat provisionalment. Els de Gabri Maragall van tenir poques opcions contra el Gironès-Sàbat (1’, 26’, 50’ i 68’) i cauen en el darrer lloc del grup.

La propera jornada

Aquest dissabte (16 h) l’Empuriabrava-Castelló visità el camp del Fornells, i l’endemà diumenge (16 h) la Jonquera jugarà al domicili del Bisbalenc i el Marca de l’Ham rebrà el Torroella de Montgrí.