Derrota del Peralada acaba contra la Grama (1-0)

Un gol de Peris a la segona meitat decanta el partit per als locals i impedeix el tercer triomf consecutiu dels xampanyers

L'onze titular del Peralada CF PERALADA

L'onze titular del Peralada CF PERALADA

Emporda.info

La bona dinàmica del Peralada s'ha acabat davant la Grama. Els xampanyers han tornat a perdre cinc partits més tard després de caure per la mínima (1-0) contra els colomencs. El conjunt d'Àlex Marsal no perdia des del derbi contra l'Escala.

Lluny del Municipal és una altra història. A casa, els verd-i-blancs són un dels millors de la categoria, però a domicili els està costant més. Després d'haver sumat 10 dels últims dotze punts possibles, l'equip alt-empordanès ha caigut derrotat en un partit que s'ha vist superat per al rival. Les ocasions més clares i el domini eren per als homes de José Manuel Solivelles en el primer temps. La falta d'encert local i alguna intervenció peraladenca han evitat que el marcador se movés.

El guió ha estat semblant a la represa. La Grama ha entrat, de nou, millor al duel. Micaló ha estat providencial per evitar el primer gol quan Aliou ja preparava la cama. Joana també ha hagut d'intervenir per evitar un gol olímpic poc després. Peris ha decantat l'enfrontament en el minut 67, amb una rematada de cap des de l'àrea petita. Lluny d'arribar una ocasió clara per al Peralada, ha estat a punt d'arribar la sentència d'El Hadji. Sense capacitat de reacció, el de Marsal han vist com la bona ratxa s'acabava a Santa Coloma de Gramanet.


TEMES