El Roses es desfà a Bescanó i s'allunya del lideratge

Els d'Eric Pérez proven la medicina de l'equip més golejador del grup i cauen per 4 a 1

L’onze inicial del Roses en un dels partits d'aquesta temporada a casa. | ARTURO LÓPEZ

L’onze inicial del Roses en un dels partits d'aquesta temporada a casa. | ARTURO LÓPEZ

Emporda.info

Al Roses se li segueixen resistint els rivals directes. I en l'inici sorprenent de l'equip a Primera Catalana, aquest està sent el detall que l'està allunyant del lideratge. Aquest dissabte a la tarda els rosincs visitaven el camp del Bescanó, l'equip més golejador de la categoria. El partit va acabar amb resultat clar a favor dels locals, que van vèncer per 4 a 1.

El matx es va complicar ja des de l'inici. Al minut 6 va obrir la llauna Brice Keumanga, el pitxitxi del grup. El resultat no es va moure fins a la segona meitat, quan el mateix Keumanga va doblar l'aventatge local i va firmar el seu doblet. Aleix Feixas, poc després, va arrodonir la golejada amb el 3 a 0. Tot i que un gol de Joel Huertas (74') va donar un bri d'esperança al Roses, l'últim gol del partit el va firmar Esiaka Touray pels gironins (89').

Amb el correctiu d'aquest dissabte, el Roses va caure per segona vegada en els últims tres partits i perd força en la lluita pel lideratge: el Manlleu pot escapar-se avui a cinc punts. Una pugna que, tot i complicar-se les darreres jornades, no deixa de ser sorprenent, ja que el Roses és nouvingut i debutant a Primera Catalana. Per la seva banda, i gràcies a la victòria d'ahir, el Bescanó s'ha col·locat en quarta a posició a només un punt dels rosincs.

La setmana vinent els d'Eric Pérez juguen a casa (dissabte a les 18:00) contra el Caldes de Montbui, un rival de mitja taula.