Martina Fernández debuta amb el Barça i frega el gol contra el Granada

Per tercera temporada seguida la defensa d'Ordis té minuts al primer equip blaugrana

Martina Fernández, en acció contra el Granada

Martina Fernández, en acció contra el Granada / FCB

Lluís Ribera

La futbolista d’Ordis Martina Fernández Vilà ha debutat amb el primer equip del Barça, a primera divisió, aquest dissabte en el duel davant el Granada (6-1) disputat a l’Estadi Johan Cruyff. L’exjugadora del Borrassà i del Girona ha sortit directament a l’onze inicial, com a central dreta, jugant fins el minut 65. Fins i tot, ha estat a punt d’arrodonir l’estrena, ja que ha fregat el gol just abans de ser substituïda. Una rematada seva després d’una falta l’ha aturat la portera andalusa Sandra Estévez i el rebuig l’ha aprofitat Salma Paralluelo per col·locar el 3-0.

La defensa blaugrana ja s’havia estrenat amb el primer equip en les dues temporades anteriors i enguany ho ha tornat a fer, però molt més aviat. Martina, en plena dinàmica sota les ordres de Jonathan Giráldez i que alterna l’A amb el filial, de segona divisió, es troba en ple creixement i l’estiu passat es va proclamar, per segon any seguit, campiona d’Europa sub-19 amb la selecció espanyola.