Dinàmiques oposades pels dos primers equips del Figueres

El masculí sua per treure tres punts jugant amb 10 mentre que el femení es deixa remuntar en un partit boig a Olot

Moha, autor d'un doblet. | UEF

Emporda.info

Fred i calent pel femení i el masculí de la Unió en dos partits plens de gols d'aquest dissabte a la tarda. Una victòria per 4 a 2 dels de Roger Vidal contra l'Horta va servir per fer-los escalar posicions a la lliga Elit. Per la seva banda, el femení de Quim Cruset va caure a la segona meitat al camp de l'Olot (6-3).

Segona victòria consecutiva

El Figueres masculí va rebre el cuer, l'Horta, a Vilatenim, després d'aconseguir guanyar el primer partit de la temporada el passat cap de setmana. Tot i l'optimisme, el partit es va complicar més del compte i l'equip va haver de valer-se del coratge per aguantar el resultant tot jugant amb un de menys. El conjunt de Roger Vidal es va avançar per partida doble gràcies als gols de Moha de cap (minut 10) i de Josep Vergara (minut 28). Enmig del vendaval ofensiu figuerenc, però, els visitants van retallar distàncies per mitjà de Kevin, just abans de la mitja part.

En la sortida dels vestidors, Ricky Vidal va completar la remuntada dels barcelonins (minut 56) . El gol va inaugurar uns minuts bojos. Just al minut següent, Moha va anotar el seu segon gol gràcies a la tercera assistència de la tarda de Ferrón. I a continuació, una sortida en fals d'Expósito, porter de la Unió, va deixar amb deu als locals durant mitja hora. Quinti va haver de suplir el seu lloc a la porteria. El Figueres va saber calmar el partit i Ousman va sentenciar al 84' amb el 4 a 2 definitiu.

Així, la Unió va sumar els tres punts per segona setmana consecutiva i ja es troba a mitja taula a la lliga Elit. La setmana que ve s'enfrontarà en el derbi gironí amb el Palamós. Els baix-empordanesos no perden des de la primera jornada i també arriben amb bones sensacions al partit. Si el Figueres guanya passarà per sobre dels veïns costaners a la taula. El partit es disputarà el diumenge vinent a les 16:30, al Municipal de Palamós.

Derrota en un derbi boig

El femení, per la seva part, va encadenar la segona derrota seguida. Les noies de la Unió van arribar a posar-se 1 a 3 a Olot, amb gols de Tània i Laia per partida doble. Les locals, però, van poder empatar el partit abans del descans. En la segona part hi va haver poca història. Les garrotxines van controlar el partit, van posar-se per davant aviat i van sentenciar fins a completar una golejada. Al final, 6-3 i una derrota dolorosa pel Figueres.

Gràcies a la victòria al derbi, l'Olot va sobrepassar la Unió a la taula de la Primera Divisió. Depenent dels resultats d'aquest diumenge, les figuerenques podrien perdre alguna posició més. El diumenge vinent jugaran a casa, a les 5 de la tarda i contra un rival directe, el Sabadell.