La victòria segueix sense arribar a l'Escala

Un gol de Pime ha avançat els locals però el Vilassar ha empatat el partit a la segona meitat (1-1)

L'onze d'avui de l'Escala. | FC L'ESCALA

L'onze d'avui de l'Escala. | FC L'ESCALA

Emporda.info

El FC l'Escalaencara no coneix la victòria aquesta temporada en el debut a Tercera Federació. Després de perdre els primers dos partits i empatar la setmana passada amb el filial del Girona, els d'Arnau Sala han tornat a rascar un punt aquest diumenge al migdia, contra el Vilassar de Mar.

El partit s'ha posat de cara quan es complia la primera mitja hora de joc gràcies a una diana de Pime, l'home gol de l'Escala. Els locals han arribat a la mitja part per davant, però el Vilassar ha empatat pocs minuts després de tornar dels vestidors, per mitjà d'Alex Montalbán. L'Escala ha apretat en cerca del gol de la victòria i ha tingut ocasions clares per aconseguir-ho, però el bloc dels visitants ha resistit i s'ha arribat al final del partit amb 1-1 al marcador.

Els costaners han sumat el segon punt de la temporada, insuficient encara per sortir de la zona baixa de la taula. El Vilassar, per la seva banda, suma 8 punts de 12 i encara no coneix la derrota aquesta temporada. L'Escala tornarà a jugar a casa el diumenge que ve a les 12 del migdia, contra un Vilafranca que ha perdut els seus darrers dos partits.