L'Escala empata a 2 amb el Girona B i treu el primer punt de la temporada

Dos gols a la segona meitat de Fortu i Aparicio han remuntat un 0-2 en contra

Una acció del partit de la setmana passada, contra el Tona. | LLUÍS ROMERO

Emporda.info

El FC l'Escala ha sumat el primer punt de la seva història a la Tercera Federació. Després de l'històric ascens i el títol de campió de Primera Catalana de la temporada passada, els d'Arnau Sala havien perdut amb claredat les primeres dues jornades i encara no havien pogut marcar cap gol. La primera meitat d'avui a Riudarenes, així com els primers minuts de la segona, semblaven anticipar un desenllaç similar. Els costaners, però, han reaccionat i han acabat empatant el derbi gironí. Així, l'Escala i el Peralada han estrenat els seus casellers aquest cap de setmana, després de no poder sumar cap punt en les dues primeres jornades.

Morcillo ha sigut l'encarregat d'avançar els locals ben aviat, abans del minut 10. Sergi Solans, cedit la temporada passada al Peralada, ha ampliat l'avantatge tot just després de tornar dels vestidors, al minut 47. L'Escala ha apretat i l'empat l'han protagonitzat Fortu, amb una rematada de cap, i Xavi Aparicio, que ha anotat el 2-2 definitiu.

L'Escala tornarà a jugar diumenge que ve a les 12 del migdia a casa. El rival serà el Vilassar de Mar. L'equip entrenat per Arnau Sala buscarà estendre l'ímpetu de la segona part d'avui per tal d'aconseguir allunyar-se de les posicions de descens.