Granada - Girona: horari i on veure avui a la TV el partit de LaLiga EA Sports

S'enfrontaran al Nuevo Los Cármenes avui, dilluns 18 de setembre

El Girona jugarà avui a les 21 hores.

El Girona jugarà avui a les 21 hores. / DAVID BORRAT

Ronald Goncalves

Dins la Jornada 5 de LaLiga EA Sports 2023-2024, el Granada i el Girona s'enfrontaran al Nuevo Los Cármenes avui, dilluns 18 de setembre.

Així doncs, en primera instància, els comandats per Paco López arribaran a l'enfrontament després de perdre contra la Reial Societat (5-3), vèncer el Mallorca (3-2), perdre contra el Rayo Vallecano (2-0) i perdre contra l'Atlètic de Madrid (3-1). En canvi, els de Míchel van registrar una victòria sobre Las Palmas (1-0), una victòria sobre el Sevilla (2-1), una victòria sobre el Getafe (3-0) i un empat amb la Reial Societat (1-1).

Amb base a l'anterior, cal destacar que els natzarís s'ubiquen a la setzena posició de la taula amb 3 punts i -5 al diferencial de gols. De la mateixa manera, els resultats del combinat "albirrojo" situen el club en el lloc número 2 de la classificació amb 10 punts i +5 en mitjana de dianes.

Horari i on veure el partit a la TV

L'enfrontament que es durà a terme entre el Granada i el Girona amb motiu de la Jornada 5 de LaLiga EA Sports tindrà lloc el dilluns 18 de setembre a les 21.00, i es podrà seguir a Espanya a través de Movistar LaLiga TV.